Weetjes

Veel gestelde vragen

 
Wanneer is de Roefeldag?

Er wordt geroefeld op woensdag 6 april 2016 in Hoofddorp, Nieuw Vennep en Rijsenhout

Wie gaan er roefelen?

Je mag meedoen aan de Roefeldag als je in groep 8 zit van de basisschool. Jouw leeftijd maakt niet uit.

Kan ik me ook individueel opgeven?

Leuk dat je wilt meedoen aan de Roefeldag. Opgeven voor de Roefeldag verloopt via school. Vraag dus aan jouw school of ze ook mee willen doen.

Met hoeveel kinderen in een groepje ga je Roefelen?

Roefelen doe je met 10-12 kinderen in een groepje.

Hoe zit het met begeleiding van de groepjes?

Bij iedere roefelactiviteit zal het groepje kinderen begeleid worden door twee volwassenen. De medewerkers van de roefelplaats kunnen dan alle aandacht geven aan de presentatie van hun bedrijf en het sturen van de activiteiten. Van de volwassenen wordt ook verwacht dat zij de kinderen gemotiveerd houden en de orde handhaven!

We hebben ons nog niet opgegeven maar willen toch graag meedoen...

Inschrijving gaat in volgorde vanaanmelding. Hoe meer Roefelplaatsen er zijn, hoe meer kinderen kunnen roefelen. UIteraard doen we onze uiterste best om alle scholen te kunnen laten deelnemen.

Hoe kunnen we op tijd op de volgende plaats zijn?

De medewerkers van de roefelplaatsen weten dat ieder groepje een programma heeft en zullen er best rekening mee houden dat u op tijd op het volgende adres moet zijn. Wij denken dat het kwartier waarin we voorzien hebben om van de ene naar de volgende roefelplaats te gaan voldoende moet zijn.

Wat kost het eigenlijk dat roefelen?

Roefelen is voor alle kinderen gratis! Geef je dus vandaag nog op voor dit leuke en leerzame feest.

Hoe zit het met de verzekering?

Als roefelende kinderen schade veroorzaken aan eigendommen van een roefelplaats, zal de WA-verzekering van de ouders van dat kind de schade vaak vergoeden. Als een roefelplaats schade veroorzaakt aan roefelende kinderen of hun eigendommen, kan de roefelplaats aansprakelijk worden gesteld en deze kan een beroep doen op zijn eigen WA-verzekering.

Copyright © 2020 Roefeldag Haarlemmermeer - info@roefeldag-hmeer.nl - Mogelijk gemaakt door Meerwaarde - Alle rechten voorbehouden.